Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Zdravo, danas sam izvadila umnjak sa desne strane donje vilice i drzim hladan oblog. Zubar mi je prepisao klindamicin od 600mg .Sutra imam veoma vazan dan i vece i zanima me da li bi otok na neki nacin mogao spasti ili da se ne primeti? Pozdrav

Andrea - 12. 06. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Andrea,

otok nakon hirurškog vađenja umnjaka je uobičajena pojava i najintenzivniji je drugog dana nakon intervencije, nakon čega se postepeno smanjuje. Hladni oblozi neposredno nakon intervencije u izvesnoj meri mogu smanjiti otok.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata