Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

zdravo imam 18 god i imam nepravilan zagriz naime donja vilica mi je uvucena i "pala je"oslabili su zglobovi imam velike bolove i skljocanje vilice a imala sam i krive gornje zube i sad nosim fixnu vec 4 meseca i ispravili su se skroz...molim da mi kazete ima li mi pomoci kako da sprecim bolove i grceve u vilice.hvala

sanja - 16. 02. 2009.
Odgovor i savet
dr Eleonora Čikarić-Stojanac
dr Eleonora Čikarić-Stojanac polivalentni stomatolog

Poštovana Sanja,

pored ortodonta, najbolji savet vam može dati lekar specijalista maksilofacijalne hirurgije koji će nakon pregleda utvrditi o kakvom oboljenju donjoviličnog zgloba se radi i kakva bi bila eventualna terapija. 

Žao mi je, ali pregled je neophodan za bilo kakav savet.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28781 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28781
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata