Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Zdravo, imam 19 godina i pre mesec dana sam uradila bezmetalne krunice na prva 4 zuba, dakle kečevi i dvojke, gornja vilica
Sve je bilo super do pre 3,4 dana kako je iznad leve jedinice počela da se javlja nenormalna bol, preko dana i ne razmišljam o tome ali malo pre sam nešto pisala i od jednom je krenulo da boli, užasno jako.. ako možete da mi objasnite šta je to, zbog čega, kako da lečim, mislim predpostavljam da je upala desnih ali zbog čega bi se to javilo, perem zube i vodim apsolutno okej higijenu o zubima, cistim koncem sve kako treba..
I ako odem kod mog zubara oće on to skidati pa stavljati opet.. i šta mislite jel da pijem neke lekove za bolove?

Marija - 30. 11. 2016.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Marija,

opisane tegobe mogu govoriti u prilog oboljenja desni, ali i oboljenja zubne pulpe koje može biti praćeno pojavom procesa u kosti u regiji vrha korena zuba. Da bi se utvrdilo o čemu je reč i indikovala odgovarajuća terapija neophodan je klinički pregled, a po potrebi i analiza Rtg snimka problematičnog zuba. Protiv bolova uzmite analgetik koji inače koristite.

Dakle, javite se svom stomatologu bez odlaganja.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26930 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26930
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata