Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Zdravo. Imam 20 godina i imam mlečan zub, u snimku je zubar utvrdio da nemam stalan zub ispod tog mlečnog, i rekao mi da izvadim zub, medjutim nemam sa te strane vilice ni peticu, faliće mi dva zuba, zanima me da li fiksna proteza moŽe da nadomesti taj nedostatak? Hvala Vam unapred.

marija - 22. 07. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Marija,

najbolje rešenje za nadoknadu izvađenog zuba predstavlja ugradnja implantata. Takođe postoji i mogućnost ortodontske terapije, ali je neophodan detaljni klinički pregled i analiza Rtg snimka od strane specijaliste ortodoncije.

Savetujemo Vam da posetite specijalistu ortodoncije koji će Vam predložiti najbolje rešenje u Vašem slučaju.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 24912 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
24912
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata