Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Zdravo . Imam 28 godina i prije dvije godine sam saznao da imam impaktiran ocnjak uklonio sam zub koji je sprecavao rast zuba i moj zubar kaze da postoji sansa da on krene da raste .I sada poslije 2 godine uradio sam snimak zuba on se ispravio o krenuo da raste . Mene zanima da li je normalno vrijeme rasta nesto predugo traje?

Jasmin - 16. 02. 2018.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Jasmin,

u slučaju postojanja impaktiranog očnjaka najčešće je indikovana hirurška i ortodontska terapija kako bi se zub oslobodio i pravilno postavio u zubni niz. Više o tome možete pročitati ovde.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28550 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28550
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata