Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Zdravo. Imam gnoj na sestici vec dve godine. Nisam isao kod zubara jer me uopste nije boleo. Ali sad je pocela da me bole ta strana lica na kojoj je zub. Znam da zub treba da se izvadi, ali posto se ja plasim zubara nisam otisao. Jel` ce tu biti nesto specijalno kod vadjenja ili ce mi dati samo anesteziju i posle izvaditi? Zub je na gornjoj vilici. Po neki put sam i sam vadio gnoj iz zuba tako sto bih stvorio takoreci vakum i isisao ga.

Igor Radivojevic - 17. 01. 2009.
Odgovor i savet
dr Eleonora Čikarić-Stojanac
dr Eleonora Čikarić-Stojanac polivalentni stomatolog

Poštovani Igore,

o tome da li je zub za vađenje ili ne odlučiće vaš zubni lekar. 

Ukoliko je on i za vađenje, vaš stomatolog će na osnovu kliničkog pregleda i analize snimka odlučiti o načinu vađenja.

Da li će ekstrakcija biti komplikovana ili ne zavisi od mnogo faktora. Na žalost mi samo na osnovu vašeg teksta to ne možemo znati.

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27862 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27862
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata