Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Zdravo,
Imam problem, cesto me boli zadnjih 5 zuba u obe vilice, ne znam sta da radim kod stomatologa sam bila ali kazu da je sve uredu. Bol ja tako intezivan da ne mogu sastavit obe vilice znaci zub od zub ne mogu nikako.
Da li je to tek onako, ili ipak postoji nesto?

Sanja - 08. 03. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Sanja,

nije uobičajena pojava navedenog bola. U pitanju može biti upala desni, prisustvo i zapaljenje parodontalnih džepova, oboljenje nekog od zuba i slično.

Savetujemo Vam da uradite OPT snimak (snimak svih zuba gornje i donje vilice) i ponovo posetite stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je reč i kako bi se sprovela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29329 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29329
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata