Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Zdravo, izvadila sam korjen sestice prije 7 dana, na korjenu je bila cista, zbog toga mi je zubarica malo teze izvadila i osjetila sam bol cak i pod anestezijom. Nakon popustanja anestezije bol je bila nepodnosljiva, otisla sam opet zubaru i rekla mi je da je rana natekla i dala mi amoksicilin da pijem, evo sad i nakon 7 dana od toga, rana me jos uvijek boli, najvise navece kad su kasni sati, da li treba opet da se javim zubarici, jer mi tablete nikakve ne pomazu za ublazavanje boli?

Anela - 16. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Anela,

pojava jakih intenzivnih bolova sedam dana nakon vađenja zuba nije uobičajena.

Postoji mogućnost da je reč o otežanom zarastanju rane (alveolitis), kada je potrebno kiretiranjem rane isprovocirati nastanak zdravog krvnog ugruška, i aplikovati odgovarajući medikament. Često je potrebno nekoliko poseta stomatologu kako bi se terapija sprovela do kraja.

Savetujemo Vam da posetite Vašeg stomatologa kako bi se kliničkim pregledom utvrdilo o čemu je reč i preduzela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28771 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28771
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata