Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Zdravo ja imam 12 godina I prednji zubi su mi malo poceli da se klate postavljam ovo pitanje zato sto su mi ovo stalni zubi trebam li mnogo da se brinem I malo me desne bole u jutro?

Asja Durakovic - 06. 06. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Asja Durakovic,

klimanje zuba van fizioloških granica može da bude znak uznapredovale parodontopatije, ali i fizičke traume, prisustva patoloških procesa u kosti, i slično. Prisustvo bola može biti posledica prisustva i zapaljenja parodontalnog džepa u predelu navedenog zuba, ali i oboljenja zubne pulpe ("živca") navedenog zuba, kao i prisustva patološkog procesa u kosti oko vrha korena zuba.

Savetujemo da uradiš OPT snimak zuba i u pratnji roditelja posetiš stomatologa, kako bi se utvrdio tačan uzrok klaćenja zuba i odredila adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26858 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26858
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata