Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Zdravo, jasam iz BiH, zelio bih da pitam: nemam dvojki u korijenu, pa mi odma ocnjaci nakon jedinica idu , a to ruzno izgleda, jel ima neko rjesenje?

Emir - 17. 03. 2010.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

       Poštovani Emire,

generalno mogu se razmotriti sledeća rešenja Vašeg problema:

1.ortodontsko lečenje, kada se odgovarajućim ortodontskim aparatom pomere zubi (očnjaci, a po potrebi i drugi zubi) i tako obezbedi prostor za ugradnju implantata, koji će nositi keramičke krunice.Više podataka možete pročitati -ovde

2. estetska korekcija oblika postojećih prednjih zuba izradom kompozitnih ili keramičkih faseta. Više informacija možete pročitati-ovde

3. korekcija oblika prednjih zuba izradom keramičkih krunica. više informacija možete pročitati-ovde.

Konkretno koje je najadekvatnije rešenje u Vašem slučaju, može se sagledati tek nakon kliničkog pregleda i analize OPT snimka.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26215 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26215
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata