Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Zdravo, pojavio mi se beo jezik i zadah. Radila sam bris na gljivicu nista nije pokazalo. Redovno odrzavam higijenu, cak ispiram usta sodom ujutru i uvece. Da li mozete da mi preporucite sta da radim. Hvala unapred

Milica Zivkovic - 27. 01. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Milica Zivkovic,

uz redovnu higijenu zuba savetujemo i redovnu higijenu i čišćenje jezika četkicom za zube, ili posebnim četkicama namenjenim za tu svrhu.

Nažalost bez kliničkog pregleda se ne može znati o čemu je tačno reč, te Vam savetujemo da posetite specijalistu oralne medicine.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27377 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27377
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata