Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Zdravo
Pre 29 avgusta mi je finalno plombirana 7 dole punete kanale zbog infekcija ...od tak dan pocelo je trnenje na desnoj strani bolove jaki po sto 3 septembra mi je zub izvaden jer se videlo da je gutaperka 4 mm preforsirana...posle vadenje bolovi su josh prisutni vo uvo, oko, kao da me vuce nesto u grlo ...posle svi pregleda neki me vode so tempormandibularan sindrom i povreda nerv trigeminus...molim vas za vash savet...DALI SE OVO LECI? pijem B vitamine samo
Hvala puno

Sanja - 04. 02. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Sanja,

savetujemo Vam da posetite specijalistu maksilofacijalne hirurgije koji će na osnovu kliničkog pregleda i potrebnih dijagnostičkih procedura utvrditi o čemu je reč, ili Vas uputiti nadležnom specijalisti.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26226 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26226
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata