Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Zdravo
Pre par godina sam radio jedinicu,izvadjen je živac i tokom vremena je pomodreo.Resio sam da izbeglim Al Zubar mi je rekao da neće da uspe izbeljivanje,već će da ga otvori i očisti,Kad ga je otvorio u njemu je nešto bilo crno i na instrumentima je ostajalo da morala da ih baci?Ni on nezna do čega bi trebalo da bude tako crno u zubu ? Kad je očišćen stavljena je najsvetlija blokba i ublažena je boja zuba ali imam bol na dodir!?

Eldin - 14. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovani Eldin,

neposredno nakon adekvatnog lečenja kanala korena zuba može se javiti osetljivost na zagrižaj, dodir jezikom, kuckanje i slično, koja traje nekoliko dana i postepeno se smanjuje do potpunog prestanka. Osetljivost nastaje kao posledica iritacije tkiva oko vrha korena zuba prilikom instrumentacije kanala korena zuba.

Verujemo da nemate razloga za zabrinutost, a ukoliko tegobe ne prođu u navedenom vremenskom periodu ili dođe do pogoršanja, savetujemo da se javite Vašem stomatologu radi kontrolnog pregleda.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26874 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26874
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata