Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Zdravo...
Prije 8 dana sam izvadio zub ,,5" (peticu) , koji je moj zubar pokusao da liječi ali nije uspjelo, jer je bol bio nepodnosljiv, cak mi se i pojavila žlijezda ispog tog zuba u donjoj vilici... nakon vadjenja nije mi se formirao krvni ugrušak, ali nisam ni imao neko pretjerano krvarenje, vrlo malo, cak nisam imao ni nekih bolova nakon vadjenja...Par dana kasnije iz te rane pocinje da mi se osjeća uzasan smrad, ali uzasan, toliko da me je sramota da pricam sa nekim na manjoj udaljenosti da se ne bi osjetilo. Veceras nakon pranja zuba i ispiranja ispalo je neko malo sitno parčence iz te rane kao neka providna sukrvica koja se toliko uzasno osjecala da to nije podnosljivo... molim vas zaaa misljenje i savjet.

Nikola - 20. 05. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovani Nikola,

postoji mogućnost da je reč o otežanom zarastanju rane usled propadanja krvnog ugruška (alveolitis), kada je potrebno sprovesti adekvatnu stomatološku intervenciju (kiretaža rane radi provociranja krvarenja i stvaranja krvnog ugruška, aplikacija odgovaeajućeg medikamenta). Ponekada je potrebno nekoliko poseta stomatologu do potpunog saniranja pomenutog stanja.

Savetujemo Vam da ponovo posetite stomatologa kako bi se preduzela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28508 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28508
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata