Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Zdravo,
Prije dva dana sam izvadila gornji desni umnjak,zubar je rekao sasvim normapno i lako je sve proslo,sjutradan mi se pojavio otok a u toku tog dana poceo je da me boli kanal iznad rane -slepoocnica i oko, danas-treci dan mi se desna nozdrva zacepila po malo toci noc.
Je li nesto strasno ,hoce li proci primjenom antibiotika?

Anđela - 28. 08. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Anđela,

otok i bol su uobičajeni nakon navedene intervencije, i najintenzivniji su u prvih nekoliko dana nakon intervencije nakon čega se postepeno smanjuju do potpunog prestanka.

Verujemo da nemate razloga za zabrinutost, a ukoliko dođe do pogoršanja simptoma savetujemo da se konsultujete sa Vašim oralnim hirurgom.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25042 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25042
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata