Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Zdravo, pukao mi je prednji zub pre par godina, nije bio pokvaren, nego se slučajno desilo. Koren i živac su skroz u redu, jedino što fali više od pola zuba. Na tu drugu polovinu mi je stavljen lek, bar su mi oni tako rekli da se zove i stoji mi već par godina, ali mi se ne sviđa zbog estetskog izgleda i vidi se da nije moj zub i smeta mi to. Zanima me šta preporučujete da se može uraditi povodom tog zuba i da li možda da se stavi neka krunica ili faseta ili nešto drugo, a da izgleda prirodno i da se ne vidi razlika u odnosu na ostale zube? I koje su cene?

Zorana - 22. 12. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Zorana,

u nekim slučajevima kompozitnim ispunom ili fasetom, u boji, obliku i veličini Vašeg zuba može se postići zadovoljavajući estetski rezultat. U slučaju da nedostaje veliki deo kruničnog dela zuba, savetuje se izrada keramičke krunice. Koje je najbolje rešenje neophodno je utvrditi kliničkim pregledom.

Savetujemo da posetite stomatologa.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28988 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28988
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata