Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Zdravo!
Zamolila bih vas za jedno pitanje. Skinula sam juce jednu fibromu (u unutrasnjoj strani obraza) koja se stvorila zbog konstantnog ugriza. To mi je usiveno sa par koncica. Doktorka mi je prepisala antibiotik, i ako sam joj rekla da sam ja pre 4 dana prestala sa uzimanjem Hemomycina 500mg zbog bakterijske upale grla. Rekla mi je da opet nastavim hemomycin, smatram da sam jos uvek pod njegovim dejstvom. Da li mislite da je potreban jos neki antibiotik posle ove intervencije?Hvala

Maja - 12. 03. 2016.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Maja,

poslušajte lekara koji je izvršio intervenciju i uzmite propisanu terapiju.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26226 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26226
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata