Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Zdravo, zanima me Vaše mišljenje u vezi ovoga, izvadila sam gornju šesticu i otišla na konsultacije za fiksnu protezu kako bi mi se popunila ta ,,praznina” sedmicom. Stomatolog mi je preporucio da radim most umesto proteze jer kako kaže ,,zub upada u rupu” i može doći do njegovog ispadanja. Da li vi delite isto mišljenje ili postoji mogučnost povlačenja sedmice fiksnim aparatom?

Mirela - 11. 09. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Mirela,

ukoliko je Vaš ortodont nakon detaljnog pregleda i analize potrebnih snimaka izneo takvo mišljenje, smatramo da bi trebalo da ga poslušate. Eventualno sa svim snimcima možete zakazati pregled kod još nekog ortodonta kako bi čuli drugo mišljenje, i na taj način doneli definitivnu odluku.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata