Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Zdravo! Zovem se Nevena i pokusavam da pronadjem odgovor na nesto sto me jako inetresuje a to je da li je moguce ispravljanje zuba hirurskim putem bez nosenja aparatica fixnog ili mobilnog. Imam 23 godine i problematican je jedan ocnjak u gornjoj vilici koji se pri rastu nije spustio u niz sa ostalim zubima. Takav problem je bio i sa ocnjakom na drugoj strani gornje vilice ali se on nakon vadjenja jednog zuba (petice) i nisenja mobilnog aparatica spustio u niz. To je bilo kada sam bila u osnovnoj skoli. Ne bih da nosim fiksni aparat a cula sam d aje moguce ispraviti jedan zub i hirurskim putem. Interesuje me da li se to radi kod vas u poliklinici i kolika bi okvirno bila cena te usluge. Molim vas da mi odgovorite na e-mail koji vam dostavljam. Hvala najlepse! Pozdrav!

Nevena - 24. 03. 2008.
Odgovor i savet
spec.dr Branislav Čukić
spec.dr Branislav Čukić specijalista oralne hirurgije - implantolog

poštovana Nevena,

vaš problem nije moguće rešiti tako kao ste Vi čuli.

Opercija koja bi se radila ima za cilj da se oslobodi taj očnjak i da mu se postavi odgovarajuća vuča. Deo posla oko postavljanja tog zuba u zubni niz, je posao ortodonta i neophodno je nošenje nekog od ortodontskih aparata.

Zaostali zub u vilici je neophodno rešavati, te se pomirite sa sudbinom i rešite svoj problem.

Rezultat u Vašem slučaju svakako opravdava malo neprijatnosti od ortodontskog aparata. 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27620 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27620
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata