Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Zdravo zubar mi je rekao da su mi se malo pocele povaciti desni kod donjih 1 .Da li ce se skroz povuci ili postoji mogucnost da se vrate?Sta preporucujete da uradim da zaustavim povlacenje i da li je to uopste moguce zaustaviti?

Kaca - 18. 08. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Kaca,

prvenstveno je potrebno utvrditi uzrok povlačenja desni i ukloniti ga, da li je u pitanju neadekvatna tehnika pranja zuba, neadekvatno održavanje oralne higijene, visoko postavljen frenulum donje usne i slično.

Savetujemo da se konsultujete sa specijalistom parodontologije.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28186 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28186
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata