Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

zdravo....imam 18 godina.....i sad imam problem sto se tice gornje vilice....prednji zubi su mi popucali i ne zelim da se mucim da ih pravim pa dali bih ja mogla da izvadim zube koji ne zelim da pravim i da stavim fiksnu protezu i koliko bih kostalo to......Eto ako se odlucim za citavu gornju da radim fiksno koliko bih mi doslo? I koliko bih trajao proces citav i nakon vadnjena zuba kad bih ja nju mogla da nosim?

Maja - 15. 03. 2009.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

         Poštovana Maja ,

 

    s obzirom na tvojih samo 18 godina , nemoj se tako lako odlučivati za vađenje zuba . Najbolje bi bilo da posetiš stomatologa koji će nakon pregleda i analize rtg snimka odrediti  za tebe i najbolji  plan terapije.

    Ako  pod ,,popucalim zubima,, podrazumevaš kariesom oštećene zube, njih  svakako treba sanirati ( plombirati, eventualno i kanalno lečiti).Pretpostavljam da  su ,,fiksne proteze,,  krunice i mostovi .O indikacijama  i  vremenu neophodnih za njihovu izradu,   možeš opširnije pročitati-ovde.

 

   Cene ti šaljemo mail-om.

 

   Srdačno  pozdrav, kreni Majo kod stomatologa i poslušaj savet

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27862 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27862
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata