Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Zdravo,imam 20 godina i na proslom pregledu kod zubara rekla mi je da imam andonciju gornjih dvojki. Zanima me samo koji je proces, kako mogu da uradim dvojke ako nemam prostora jer su na mjestu dvojki stalno trojke,na mjestu trojki cetvrke.. itd. Koje je Vase misljenje da bi najlakse moga da sredim to da izgleda estetski fino. Plus imam rupicu iumedju jedinica...

Vanja - 16. 10. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovana Vanja,

treba razmotriti mogućnost da se ortodontskom terapijom dobije prostor za nedostajuće gornje lateralne sekutiće, i tada se na mestu nedostajućih sekutića može ugraditi implant koji će nositi krunicu. 

Takođe, u slučaju nedostatka gornjih lateralnih sekutića, a kada se na njihovom mestu nalaze očnjaci, moguće je preoblikovati očnjake tako da izgledom liče na lateralne sekutiće, a prve stalne premolare preoblikovati da liče na očnjake.

Savetujemo da posetite ortodonta kako bi se pregledom i analizom Rtg snimka utvrdila najbolja opcija u Vašem slučaju.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28771 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28771
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata