Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Zdravo,imam bebicu od godinu ipo dana, prilikom pada gornja jedinica joj se povukla, ja sam mislila da je slomljena, medjutim posle 15 minu vratila se Malo. Sad je oteceno, rasekao je i usnicu, moje je pitanje hoce li mu se vratiti cela? Ili ce ostati na pola

Mirjana - 18. 09. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Mirjana,

Ukoliko je reč o utiskivanju mlečnog zuba u velikom broju slučajeva dođe do spontanog izrastanja zuba tokom 1-6 meseci, međutim neophodno je analizom Rtg snimka utvrditi odnos utisnutog mlečnog zuba i zametka stalnog zuba.

Potrebno je da što pre uradite Rtg snimak navedenog zuba i posetite stomatologa kako bi se utvrdila tačna dijagnoza i sprovela adekvatna terapija.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25246 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25246
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata