Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

zdravo,imao sam problem sa zubom (petica) bio mi je otvoren i nisam isao da ga plombiraju,i onda se zakomplikovalo probudio sam se ujutru i otekla mi je cela leva strana,imao sam prevelike bolove,tek ujutru sam otisao kod stomatologa,on mi iglom kanal malo otvorio i gnoj je naglo izasao,bas puno sam krvi ispljunuo,nakon toga bolovi su me prestali,stavili su mu dren koji ce mi promeniti jos sledeca dva puta,i dobio sam antibiotike,evo ja sam kuci,ali otok mi i dalje nije prestao,samo mi jos vise otice lice,zasto ?

Stefan - 28. 08. 2011.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

    Poštovani Stefane,

ako se gnojni eksudat ne evakuiše kroz korenske kanale ili se drenažni otvor zatvori, dolazi do daljeg povećanja otoka. U tom slučaju potrebno je da odete kod svog stomatologa i pre zakazanog termina.

Boravite u rashlađenoj prostoriji i otečeni predeo hladite (ne stavljajte led direkno na otečeni predeo).

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27668 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27668
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata