Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Zdravo.ja se izvinjavam,opet se javljam.izvadila sam donju cetvorku prije 8dana i opet sam morala ici zbog bola i cistili su mi ranu pa stavili lijek.sad me opet boli a proslo je 5dana posle ciscenja.ublazim bol sa dexomen granulama i pijem lincocin kapsule sto mi je doktor dao.rekli ste mi da imam alveloitis i da se mora obaviti nekoliko kontrola i ciscenja rane a mene zanima jeli moguce da rana zaraste i bez toga i bez posljedica jer nemam hrabrosti opet otic strah me i same pomisli na onaj bol od prije 5 dana kad mi je stomatolog cistio ranu.hvala puno

Snjezana - 13. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Snjezana,

s obzirom da navodite prisustvo tegoba, neophodna je stomatološka terapija kako bi se pospešilo zarastanje rane.

Savetujemo Vam da sledite uputstva Vašeg stomatologa i odete na pregled kako bi Vam bila pružena adekvatna terapija.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26215 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26215
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata