Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Zdravo,pre 2 dana sam izvadila donju cetvorku i peticu,bili su skroz truli,zanima me da li je normalno da se preko cetvorke stvori kao kruzic ili je pocela da raste nova kozica,ne boli me nista,ne pijem nikakve lekove,samo na dodir boli sluzokoza okolo?

Sara - 15. 03. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovana Saro,

nakon dva dana od vađenja zuba sasvim je normalna pojava bolne osetljivosti sluzokože na dodir. Savetujemo žvakanje hrane na drugoj strani u narednih desetak dana.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26930 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26930
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata