Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

zdravo,pre par godina sam popravila dvojku i izvadjen je zivac ali povremeno osecam neki cudan osecaj kao neko pulsiranje koje traje par sekundi i prestane,zub reaguje na hladno(kad je napolju hladno ne toliko na hladna pica)ali sve to jako kratko traje ali smeta...Sta bi to moglo da bude?

ivana - 24. 04. 2018.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Ivana,

s obzirom da je navedeni zub avitalan ("izvađen živac"), nije moguće da bolno reaguje na hladno. Uzrok može biti oboljenje nekog od susednih zuba, ili prisustvo i zapaljenje parodontalnog džepa u predelu navedenog zuba, ali i prisustvo i zapaljenje patološkog procesa u kosti oko vrha korena navedenog zuba (granulom, cista).

Za tačnu dijagnozu i adekvatan plan terapije, potreban je klinički pregled i analiza Rtg snimka, te Vam savetujemo da uradite Rtg snimak navedenog zuba i posetite stomatologa.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27605 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27605
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata