Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Zdravo.prije 2dana mi je stavljen konac u meso i trebao mi se zavrsiti za par dana,medutim danas kako sam kihnuo meni je to ispalo.dali ce mi morati ponovo ovo raditi.unaprijed hvala

arnel - 07. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani arnel,

s obzirom da je od intervencije prošlo dva dana, savetujemo Vam da odete na kontrolni pregled kod Vašeg stomatologa, koji će nakon kliničkog pregleda utvrditi da li je potrebno ponovo postaviti konac.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25974 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25974
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata