Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Zelim da stavim protezu ali nemam dvojke i ne znam kako bi to izgledalo. Ako bih stavila protezu i kad bi trojke dosle na mesto dvojki da li bi to ruzno izgledalo?

Milica - 19. 10. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Milice,

nedostatak zuba može se nadoknaditi ortodontskim pomeranjem zuba, ugradnjom implantata i izradom keramičke krunice na njima ili brušenjem susednih zuba i izradom keramičkog mosta.

Savetujemo da uradite OPT snimak (Rtg snimak gornjih i donjih zuba) i odete na pregled kog ortodonta kako bi se ustanovilo da li će ortodontskom terapijom moći da se postignu željeni estetski i funkcionalni rezultati. Takođe, posetite i oralnog hirurga - implantologa kako biste se posavetovali o mogućnosti ugradnje implantata.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata