Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Zub mi je pukao, na polovini zuba je rupa. Posle dugog vremenskog perioda dok sam jela osetila sam bol (kao da sam zivac dotakla) bol se prosirila i na glavu. Otisla sam kod stomatiloga kada je procackala zub krenula je krv i stavila je neki valjda lek. Rekla mi je da ga snimim i da dodjem sutradan. Sutradan zbog nekih poteskoca oko vode u domu zdravlja nije mogla nista da mi radi i rekla mi je da dodjem za dve sedmice. Istog dana taj zub je poceo da trni i boli na dodir. Sta da radim? Mozete li mi dati neki savet?

Mina - 18. 06. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Mina,

ukoliko je aplikovan medikament za devitalizaciju zubne pulpe ("umrtvljivanje živca") zub može biti osetljiv na dodir, kuckanje, zagrižaj i slično. 

Nažalost bez poznavanja početne dijagnoze i vrste aplikovanog medikamenta ne može se ništa detaljnije reći, te Vam savetujemo da se konsultujete sa Vašim stomatologom koji je najbolje upućen u tok terapije.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27262 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27262
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata