Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Zub u gornjoj vilici leva cetvorka poceo je da me boli pulsirajuce i jako.Kada sam otisla kod zubara,pokusao je da mi pronadje kanal ali nije uspeo vise puta iglicama.Da li postoji opasnost da je zub za vadjenje?Privremeno mi je zatvorila zub da vidi kako ce se ponasati i da li ce boleti?Inace u oba susedna zuba izvadjen je zivac.

Aleksandra - 18. 09. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Aleksandra,

vađenje zuba predstavlja krajnju terapijsku opciju i sprovodi se tek kada su iscrpljene sve druge mogućnosti čuvanja zuba u vilici.

Savtujemo Vam da uradite Rtg snimak navedenog zuba i posetite stomatologa, po mogućnosti specijalistu za bolesti zuba i endodonciju kako bi se sprovela adekvatna endodontska terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26942 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26942
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata