Krunice i mostovi

. / Krunice i mostovi
Krunice i mostovi su fiksne nadoknade koje, za razliku od zubnih proteza, pacijent ne može sam ukloniti iz usta. Nosači krunica ili mosta mogu biti prirodni zubi ili implantati.
Pročitajte više
Fasete predstavljaju estetske restauracije koje se nakon minimalne pripreme zuba postavljaju odnosno trajno cementiraju na zub.
Pročitajte više
Prirodni dijamant je materijal koji poseduje izuzetnu čvrstoću i lepotu. Od nedavno se u modernoj protetici takav, samo veštački proizveden materijal - cirkon (Al-oksid), počeo koristiti kao zamena za metalnu bazu. Obrađena bezmetalna baza od cirkona bele je boje, izuzetne čvrstoće i apsolutno nealergogena, pa nam upravo te komponente daju više mogućnosti za postizanje...
Pročitajte više
Ukoliko imate zube sa polomljenim ili jako oštećenim zubnim krunicama ili vam nedostaje jedan ili više zuba u zubnom nizu, vama je neophodno nadomestiti izgubljene zubne krunice tj. zube pomoću fiksnih protetskih nadoknada. Zubne krunice - poznate su i kao navlake, nadoknađuju oštećeno krunično zubno tkivo i u potpunosti imitiraju oblik, veličinu i boju zuba.
Pročitajte više
 1 2 Sledeća 
Potreban Vam je pregled?  

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 30497 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
30497
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata