SEDAM GODINA USPEŠNE UGRADNJE BICON ZUBNIH IMPLANTATA U STOMATOLOŠKOJ POLIKLINICI ORAL B ČUKIĆ

. / SEDAM GODINA USPEŠNE UGRADNJE BICON ZUBNIH IMPLANTATA U STOMATOLOŠKOJ POLIKLINICI ORAL B ČUKIĆ

BICON  ZUBNI IMPLANTATI - su dizajnirani tako da implantolog ne koristi šrafove prilikom ugradnje,  i zato, stomatolozi i pacijenti nemaju ograničenja i frustracije svojstvene upotrebi šrafova u drugim sistemima zubnih implantata.

Bicon sistem zubnih implantata, omogućava univerzalno pozicioniranje od 360˚, a to obezbeđuje sigurne i postojane implante.

Biconove tehnike mogu biti konvencionalne ili revolucionarne (Integrated Abutment Crovn™ (IAC)) bez cementa i šrafova. Bicon sistem zubnih implantata omogućava da postavljanje krunica standardno zahteva manje vremena koje pacijent provodi u stomatološkoj stolici od vremena potrebnog za uradnju krunica na prirodnim zubima.

Benefit za oralne hirurge - implantologe

Jednostavna tehnika ugradnje Bicon sistem zubnih implantata i najvažnije - dizajn zubnih implantata obezbeđuje bakterijski zapečaćenu vezu i potpuno sprečava bakterijsku infekciju. Bicon sistem zubnih implantata omogućavaju jednostavniju ugradnju a to značajno povećava prihvatanje zubnih implantata od strane pacijenata.

Benefit za pacijente.

Pored brze ugradnje, i prihvatanja implantata, Bicon sistem zubnih implantata, omogućava stomatologu da ugradi implante vrhunske estetike a pored toga , pacijent ima doživlja i osećaj kao da ima prirodne zube. Uz sve to prilikom i posle ugradnje ne postoji nepoželjan miris i ukus tipičan za ugradnju impantata sa šrafovima.

Benefit za pacijente stomatološke poliklinke Oral B Čukić

Specijalista oralne hirurgije, implantolog dr. Branislav Čukić je instruktor i edukator ugradnje Bicon sistema zubnih implantata za stomatologe i oralne hirurge za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru. U stomatološkoj poliklinici Oral B Čukić, Bicon sistem zubnih impantata, sa velikim uspehom primenjuje se od 2015. godine.

 dr branislav čukić

Ukoliko želite da poboljšate kvalitet života i zdravlja, i nadoknadite izvađene zube impantatima, zakažite pregled i konsultacije kod specijaliste oralne hirurgije, implantolog dr. Branislav Čukić, koji od 1996. godine, sa velikim uspehom rešava stomatološke i oralne zdravstvene problem i ugrađuje implante kod velikog broja pacijenata iz Srbije i inostranstva.

Zakažite pregled ili personalizovanu stomatološku uslugu na sledeće telefone
+381 (0)21 467 006
+381 (0)21 63 63 613
e-mail - kontakt@mojzubar.com

Stomatološka poliklinika Oral B Čukić
Narodnog fronta 20
21000 Novi Sad


Potreban Vam je pregled?

Zakažite besplatan pregled na linku - https://www.mojzubar.com/zakazivanje

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata