Blog

. / Blog
Benefit za pacijente. Pored brze ugradnje, i prihvatanja implantata, Bicon sistem zubnih implantata, omogućava stomatologu da ugradi implante vrhunske estetike a pored toga , pacijent ima doživlja i osećaj kao da ima prirodne zube. Uz sve to prilikom i posle ugradnje ne postoji nepoželjan miris i ukus tipičan za ugradnju impantata sa šrafovima.   Benefit za pacijente stomatološke poliklinke Oral B Čukić Specijalista oralne hirurgije, implantolog dr. Branislav Čukić je instruktor i edukator ugradnje Bicon sistema zubnih implantata za stomatologe i oralne hirurge za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru. U stomatološkoj poliklinici Oral B Čukić, Bicon sistem zubnih impantata, sa velikim uspehom primenjuje se od 2015. godine. Ukoliko želite da poboljšate kvalitet života i zdravlja, i nadoknadite izvađene zube impantatima, zakažite pregled i konsultacije kod specijaliste oralne hirurgije, implantolog dr. Branislav Čukić, koji od 1996. godine, sa velikim uspehom rešava stomatološke i oralne zdravstvene problem i ugrađuje implante kod velikog broja pacijenata iz Srbije i inostranstva. Zakažite pregled ili personalizovanu stomatološku uslugu na sledeće telefone +381 (0)21 467 006 +381 (0)21 63 63 613 e-mail - kontakt@mojzubar.com
Pročitajte više
Stomatološka poliklinika Oral B Čukić – Posvečenost pacijentima. Personalizovani i individualizovani pristup pacijentima i njihovom stomatološkom i oralnom zdravlju. Strategija osnivača poliklinike Oral B Čukić,, spec. dr Branislava Čukića je od osnivanja bio pre svega personalizovani i individualizovani pristup svakom pacijentu. Ovakav pristup počinje pre dolaska pacijenta u polikliniku, odgovorima na sva pitanja putem našeg sajta  - https://www.mojzubar.com/pitanja/ , preko besplatnih pregleda - https://www.mojzubar.com/zakazivanje , komunikacijom sa pacijentima pre, tokom i posle intervencije. Sve ovo je moguće ispunjavanjem zahtevnih uslova: vrhunska oprema, profesinalni odnos, kontinuirana edukacija tima poliklinike, selekcija zaposlenih.
Pročitajte više
Eksperti rade za Vas i vase zdravlje - Spec. dr Srđan Nebrigić - Komfor za pacijenta Link na biografiju dr Srđana Nebrigića - https://www.mojzubar.com/srđan Komfor za pacijenta znači – Brza usluga uz maksimalan kvalitet, profesionalni odnos i individualni i personalizovani pristup svakom pacijentu uz posebnu pozitivnu atmosferu koji oseti svaki zaposleni i pacijent stomatološke poliklinike Oral B Čukić Stomatološka poliklinika Oral B Čukić je ovakav poseban kvalitet dostigla kroz konstantno ulaganje u edukaciju, vrhunsku opremu, selekciju zaposlenih  a kao rezultat dolazi izuzetan uspeh u lečenju. Sve ovo nas izdvaja i doprinosi izuzetnom zadovoljstvu i lojalnosti pacijenata. Naši pacijenti nas prepoznaju kao polikliniku koja pruža usluge u skladu sa standardima poliklinika u najrazvijenijim zemljama sveta a pritom se osećaju komforno i opušteno.
Pročitajte više
Vrhunska stomatološka poliklinika, u kojoj se uvek prijatno osećamo i izadjemo zadovoljni. Ceo tim Oral B Čukić je fantastičan, a moja porodica dolazi i dolazi će kod Vas, uključujući i sestru koja živi u inostranstvu. Ipak moram da istaknem,  Dr Moana Opačić je zaista posebna. Od početnog straha od dolaska kod zubara, stigli smo zbog dr Moane da sada dolazimo da se zabavimo, proćaskamo i uživamo. Hvala Vam! Pozdrav, Slađana Balint
Pročitajte više
Dr Čukić u ovom video klipu govori o razlozima ne izrastanja umnjaka i šta treba raditi da ne dođe do problema.
Pročitajte više
Dr Čukić u ovom klip-u objašnjava ko su pacijenti sa povišenim rizikom i kako se rizik u pojedinim slučajevima može smanjiti.
Pročitajte više
Dr Gložančev Sajkovski daje odgovore na pitanja šta su fasete, od čega se izrađuju, koji je postupak fasetiranja, koji se nedostaci mogu korigovati fasetiranjem.
Pročitajte više
Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata