Speci. dr Branislav Čukić, implantolog i oralni hirurg – Jednodelni implantati oblika korena zuba

. / Speci. dr Branislav Čukić, implantolog i oralni hirurg – Jednodelni implantati oblika korena zuba

Specijalista dr Branislav Čukić, implantolog i oralni hirurg – Jednodelni implantati oblika korena zuba

Eksperti rade za Vas i vaše stomatološko zdravlje.

Ukoliko želite da poboljšate kvalitet života i zdravlja, potrebno Vam je da nadoknadite izvađene zube impantatima, totalna proteza ili bilo koja druga stomatološka usluga  zakažite pregled i konsultacije kod specijaliste oralne hirurgije, implantologa dr. Branislava Čukića, koji od 1996. godine, sa velikim uspehom rešava stomatološke i oralne zdravstvene problem i ugrađuje implante kod velikog broja pacijenata iz Srbije i inostranstva,

na sledeće telefone
+381 (0)21 467 006
+381 (0)21 63 63 613
e-mail - kontakt@mojzubar.com

Stomatološka poliklinika Oral B Čukić
Narodnog fronta 20
21000 Novi Sad

Jednodelni implantati oblika korena zuba

Ovo su implantati izuzetno malog dijametra (3 mm u prečniku ili tanji; 10,12,15 i 18 mm dužine), što im omogućava postavljanje u one regije gde nema dovoljno prostora između zuba ili kvalitetne koštane strukture. Namenjeni su za nadoknadu lateralnih sekutića gornje vilice kao i sekutiće donje vilice.

Takođe, jedna vrsta ovih implantata se koristi i za stabilizaciju totalnih proteza.

Izrađeni su od titanijumske legure a površina im je presvučena resorbtivnim blast slojem ili hidroksilapatitom. Ovo im omogućava maksimalnu osteointegraciju odnosno sjedinjavanje implantata sa viličnom kosti, a samim tim i maksimalnu stabilnost bez obzira na gracilnost.

Ugradnja ovih implantata podrazumeva minimalnu hiruršku intervenciju čime se kontinuitet mekog i koštanog tkiva minimalno narušava a to garantuje izuzetne estetske rezultate.

Nakon ugradnje implantati se mogu opteretiti definitivnim protetskim radom za 3-6 meseci što je individualno i zavisi od procene hirurga-implantologa. Za to vreme mogu se izraditi privremene akrilatne krunice.

Ukoliko se koriste za stabilizaciju totalnih proteza mogu se staviti u funkciju odmah nakon ugradnje, odnosno proteza može odmah da se koristi.

dr branislav cukic zubni implanti 01 jpg

Ukoliko želite da poboljšate kvalitet života i zdravlja, i nadoknadite izvađene zube impantatima, zakažite pregled i konsultacije kod specijaliste oralne hirurgije, implantolog dr. Branislav Čukić, koji od 1996. godine, sa velikim uspehom rešava stomatološke i oralne zdravstvene problem i ugrađuje implante kod velikog broja pacijenata iz Srbije i inostranstva.

Zakažite pregled ili personalizovanu stomatološku uslugu na sledeće telefone
+381 (0)21 467 006
+381 (0)21 63 63 613
e-mail - kontakt@mojzubar.com

Stomatološka poliklinika Oral B Čukić
Narodnog fronta 20
21000 Novi Sad

789456 jpg

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 30015 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
30015
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata