Oral B Čukić Novi Sad – Stomatolog dr Irina Popović – Lasersko beljenje zuba

. / Oral B Čukić Novi Sad – Stomatolog dr Irina Popović – Lasersko beljenje zuba

Eksperti rade za Vas I Vaše stomatološko zdravlje. Oral B Čukić Novi Sad - Oral B Čukić Novi Sad – Stomatolog dr Irina Popović – Lasersko beljenje zuba

U stomatološkoj poliklinici Oral B Čukić eksperti iz oblasti stomatologije pružiće Vam personalizovanu i inndividualizovanu stomatološku uslugu, i u najkraćem mogućem roku uz najviši kvalitet i bez bola i stresa otkloniće svaki stomatološki zdravstveni problem.

Ukoliko je Vama ili nekom vama bliskom potrebna bilo koja druga stomatološka usluga a iz straha ste odlagali posetu zubaru, zakažite pregled ili personalizovanu stomatološku uslugu, bez stresa i bola, a uz maksimalnu posvećenost svakom pacijentu, kod dr Irine Popović na sledeće telefonske brojeve

+381 (0)21 467 006

+381 (0)21 63 63 613

e-mail - kontakt@mojzubar.com

Stomatološka poliklinika Oral B Čukić

Narodnog fronta 20

Novi Sad

Beljenje zuba

Brojni su uzroci promene boje zuba: genetika, starenje, konzumiranje cigareta, kafe, crnog vina, čaja, konzumiranje antibiotika tokom razvoja zuba, prekomerno unošenje fluorida, trauma zuba, neadekvatno lečenje kanala korena i slično. Beljenje zuba je popularna procedura kojom se uklanjaju razne diskoloracije sa površine zuba, a zubi postaju za nekoliko nijansi svetliji, čime se značajno poboljšava izgled osmeha i lica. Ova popularna estetska procedura nema doživotni efekat, ali je dobra stvar što prilikom beljenja zuba ne dolazi do oštećenja zubnog tkiva,pa se proces može ponavljati bez ikakvih štetnih posledica.

Beljenje zuba se vrši u stomatološkoj ordinaciji pod kontrolom stomatologa, ili u kućnim uslovima preparatima renomiranih proizvođača, a pod stalnim nadzorom stomatologa.

Pre tretmana beljenja zuba neophodno je pripremiti zube: uklanjanjem zubnog kamenca i mekih naslaga, saniranjem karijesa i upale desni. Nakon beljenja i stabilizacije boje zuba treba zameniti sve vidljive plombe s obzirom da sredstva za izbeljivanje deluju samo na prirodan zub, te njihova boja više ne odovara boji izbeljenih zuba.

Tehnika beljenja zuba u ordinaciji laserom (In office bleaching)

Izbeljivanje zuba u ordinaciji je najoptimalniji način beljenja, jer stomatolog postavlja dijagnozu, sprovodi i kontroliše terapiju. Ovaj metod izbeljivanja podrazumeva aplikaciju gela za izbeljivanje zuba u ordinaciji pri čemu se korite izbeljivači visoke koncentracije u strogo kontrolisanim uslovima sa zaštitom mekih tkiva i aktivacijom gela laserskim zrakom. Postupak traje oko 1h, uz brzo postizanje izvanrednih rezultata a u težim slučajevima prebojenosti zuba ovaj postupak se mora ponoviti kako bi se dobio željeni efekat.

VAŽNO - BELJENJE ZUBA NE OŠTEĆUJE ZUBNU STRUKTURU!

Važno je napomenuti da je beljenje zuba indikovano od strane stomatologa, preparatima renomiranih proizvođača, pod nadzorom stručnog lica u relativno kratkom vremenskom trajanju apsolutno bezbedno i ne oštećuje zubne strukture.

 310636421 527977559331268 8487341260404086464 n jpg

Sa našim iskusnim stručnim timom lekara i motivisanim osobljem brinemo o svakoj Vašoj potrebi u svim oblastima moderne stomatologije. Naša osnovna ekspertiza potiče iz klasične metode lečenja i sada je fokusirana na implantologiji i oralnoj hirurgiji, kao i konceptu anti aging stomatologije. Dodatno, naš cilj je u jačanju opšteg zdravlja zuba uz specijalni program kako bi Vaš osmeh bio dugotrajan.

Implantati

Oralna hirurgija

Zubne ciste i granulomi

Parodontoza

Laser u stomatologiji

Kozmetska stomatologija

Beljenje zuba

Krunice i mostovi

Proteze

Lečenje kanala korena

Dečija stomatologija

Rad sa trudnicama

Ortodoncija

Sluzokoža usta i jezika

Neprijatan zadah

Bol zuba

Škripanje zubima

Edukacija pacijenata

Zakažite pregled ili personalizovanu stomatološku uslugu kod tima eksperata iz oblasti stomatologije.

Tim stručnjaka stomatološke poliklinke Oral B Čukić

Dr Branislav Čukić - Specijalista oralne hirurgije implantolog

Dr Moana Opačić - Stomatolog

Dr Stefan Mirković – Stomatolog

Dr Tatjana Gložančev Sajkovski – Specijalista stomatološke protetike

Dr Srđan Nebrigić – Specijalista parodontologije i oralne medicine

Dr Marijan Matijević - Specijalista ortopedije vilice konsultant ortodoncije

Dr Jelena Vuletić Rakić – Stomatolog

Dr Irina Popović - Stomatolog

na sledeće telefone
+381 (0)21 467 006
+381 (0)21 63 63 613
e-mail - kontakt@mojzubar.com

Stomatološka poliklinika Oral B Čukić

Potreban Vam je pregled?  

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 30497 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
30497
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata