Comfort in

. / Comfort in

comfort in anestezija bez igle

Comfort-In je sistem za ubrizgavanje bez igle mehaničkim rukovanjem, dizajniran s namenom za brzo, bezbedno i bezbolno aplikovanje lokalne anestezije.

Comfort-In koristi sve vrste i tipove površinskih anestezija. Sistem se može koristiti za sve stomatološke tretmane.

Ovaj uređaj je dizajniran za inovativni tip lokalne anestezije koji omogućava rad na jednoj zoni na željenom područiju, dok postiže anestetički učinak uporediv sa bilo kojim alternativnim postupkom. Osecaj koji pacijent doživljava je isti. Zavisno od tretmana oblasti, trajanje anestezije moze blago varirati.

Comfort-In značajno smanjuje strah od igle i bola kod pacijenata što je posebno značajno za rad sa decom.

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?  

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 30497 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
30497
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata