MDI - mini dental implant - jednostavno rešenje komplikovanih situacija

. / MDI - mini dental implant - jednostavno rešenje komplikovanih situacija

mini dental implant 2

Mini dental implanti su nastali iz težnje da se u slučajevima velikog nedostatka širine kosti (širina kosti ispod 3mm) omogući pacijentima stabilno nošenje donje proteze. Predstavljaju relativno dugoročno rešenje koje daje rezultate odmah.

Indikacije za ovu vrstu implantata su veoma uske, ali i striktno specijalizovane.

implanti biohoriyons one piece

Svojim malim prečnikom ( 1.8; 2.2 mm), omogućuju ugradnju u ekstremno uske i oštre grebene, kakvi se najčešće javljaju kod pacijenata koji dugi vremenski period nose proteze. Ugrađuju se bez odizanja reza (sem ako je procena hirurga da se mora načiniti rez), a opterećenje/kopčanje proteze je neposredno po ugradnji.

Reč je o jednodelnim implantima oblika zavrtnja, sa kuglom na vrhu. Retenciona kapica koja ide u protezu, u sebi nosi silikonski prsten, koji čini da se proteza po opterećenju nosi značajno stabilnije i bez mogućnosti da ispadne. Minimalni broj implantata za donju vilicu je 4, dok se za gornju vilicu ne preporučuje.

Za vilice koje nemaju visinu, ali imaju širinu, za implantatima nošenu protezu, preporučuju se Bicon implantati

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?  

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 30497 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
30497
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata