Kombinovani radovi (kompleksne parcijalne proteze)

. / Kombinovani radovi (kompleksne parcijalne proteze)

valplast proteza

Terapija svake druge krezubosti zahteva kombinaciju fiksnih i mobilnih nadoknada. Fiksne nadoknade u ovom slučaju služe i za prihvatanje elemenata komplekse parcijalne proteze i tek zajedno sa njom čine celinu.

U kompleksne parcijalne proteze spadaju različiti oblici proteza u kombinaciji sa tzv. namenskim fiksnim nadoknadama, teleskop proteze i proteze sa atečmenima.

Namenske fiksne nadoknade su specifično dizajnirane krunice ili mostovi koji imaju više nemena ali ,za razliku od „običnih“ krunica i mostova, služe i za prihvatanje elemenata kompleksne p.proteze čime se postiže celina zubnog niza.

Teleskop proteze su specifične nadoknade koje imaju precizno definisane indikacije a osnovna odlika su im tzv "dvostruke krune".

Parcijalne proteze sa atečmenima za spajanje fiksnog i mobilnog dela nadoknade koriste precizne vezne elemente (atečmene).

Da li je u određenom slučaju moguće izraditi neku od navedenih proteza može se reći tek nakon detaljne analize.

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?  

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 30497 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
30497
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata