Procera all ceram - Cirkonijum

. / Procera all ceram - Cirkonijum

cirkonijum krunice

Prirodni dijamant je materijal koji poseduje izuzetnu čvrstoću i lepotu. Od nedavno se u modernoj protetici takav, samo veštački proizveden materijal - cirkon (Al-oksid), počeo koristiti kao zamena za metalnu bazu. Obrađena bezmetalna baza od cirkona bele je boje, izuzetne čvrstoće i apsolutno nealergogena, pa nam upravo te komponente daju više mogućnosti za postizanje savršenih rezultata sa stajališta estetike i funkcije. Takvi se radovi kompjuterski izrađuju, a takvu preciznost u izradi, naleganju, spoju s gingivom, boji, je moguće postići jedino ovom metodom. Procera, cirkonijum, radovi smatraju se savršenstvom u modernoj protetici.  

Radovi izrađeni ovom tehnikom odišu "životom".

 

 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?  

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 30497 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
30497
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata