Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Добро вече, вадила сам живац данас из 2, зуб ми је посивео, да ли је то нормално? И кад сам ручала део лека ми се окрњио, да ли да одем раније или за 7 дана када ми је заказано?

Bojana. - 17. 11. 2022.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Bojana.,

ukoliko nemate nikakve tegobe a pivremeni ispun je i dalje u zubu, nema potrebe za ranijom posetom stomatologu. Postoji mogućnost da se providi medikament i privremeni ispun, ili da je do prebojavanja došlo usled krvarenja zubna pulpe, a definitivna boja zuba će se videti tek nakon završene terapije.  Nakon završenog lečenja kanala korena ukoliko bude postojala potreba moguće je uraditi izbeljivanje navedenog zuba.

Ukoliko nema nikakvih tegoba (bol, otok i sl.) savetujemo da se javite Vašem stomatologu u zakazanom terminu.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?  

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 30497 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
30497
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata