Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Danas sam imala intervenciju brusenja zuba u gornjoj vilici zbog uzimanja otiska za most. Medjutim mene jako bole zubi u donjoj vilici sa kojima nista nije radjeno osim sisaljke koja je stajala na njima, da li to znaci da su pokvareni?

Katarina - 22. 11. 2022.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Katarina,

često bol iradira u susedne zube pa čak i u zube suprotne vilice, tako da bol gornjih zuba može da se prenosi na donje zube a da sa njima ne postoji nikakav problem. 

Takođe postoji mogućnost da je uzrok Vaših tegoba neki od zuba donje vilice.

O čemu je reč zaista se ne može sa sigurnošću tvrditi bez kliničkog pregleda, a s obzirom da navodite prisustvo jakog bola, savetujemo da se javite Vašem stomatologu pre zakazanog termina kako bi Vam bila pružena adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 30145 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
30145
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata