Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobro veče.
Dete 2,5 godine je palo pre 2 nedelje i polomio gornju jedinicu na pola, išla je krv ali se nije klimao. Bili smo kod stomatologa,ali je rekla da je sve ok.
Danas je opet udario isti zub,išla je krv i sada se taj zub klima. Da li da ponovo idemo kod stomatologa, i da li se taj zub sada mora vaditi?
Hvala na odgovoru.

Daliborka - 16. 11. 2022.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Daliborka,

potrebno je da posetite ponovo stomatologa, a stomatolog će na osnovu kliničkog pregleda utvrditi plan terapije.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 30145 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
30145
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata