Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Dobro vece,pre 4 dana sam izvadila umnjak,uz anesteziju bez komplikacija brzo je izvadjen.Prva dva dana sam imala blage bolove nisam morala ni lekove da uzimam.Treci dan su poceli nesnosni bolovi,nijedan lek protiv bolova mi ne pomaze.Bila sam kod stomatologa,kaze da je rana ok i da moze da me boli jos 10-ak dana.Inace pijem i antibiotik.Interesuje me da li je stvarno moguce da ovakve bolove imam i da ne deluju nikakvi lekovi?Hvala

Jelena - 13. 03. 2023.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Jelena,

nakon vađenja zuba uobičajeno je prisustvo bola koji je najinteznviniji u prvih nekoliko dana nakon čega se postepeno smanjuje do potpunog prestanka.

Ukoliko se tegobe ne smanjuju i dolazi do pogoršanja, postoji mogućnost da je u pitanju otežano zarastanje rane (alveolitis) kada je potrebno sprovesti adekvatnu stomatološku terapiju, u tom slučaju savetujemo da posetite stomatologa.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?  

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 30393 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
30393
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata