Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Imala sam 3.6. hirursku intervenciju donjeg desnog umnjaka koji je rastao uz vilicnu kost, nakon 7 dana sam skinula konce pri cemu su mi rekli da je rana zarasla i da je sve super. Posle 24 dana javili su se ponovo edem i bol i na mestu rane mi se javio mehuric ispunjen gnojem. Pocela sam ponovo da pijem antibiotike, drzim hladne obloge i pijem analgetike ali bol i edem ne prolaze. Da li je obavezna ponovna intervencija i da li je uopste moguce da se javi infekcija rane nakon zarastanja?

Isidora - 27. 06. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Isidora,

navedene tegobe nisu uobičajene nakon navedenog vremenskog perioda od vađenja zuba. 

Savetujemo da posetite Vašeg stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je reč. Ne savetujemo upotrebu antibiotika na svoju ruku!

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29329 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29329
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata