Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Imam urodjenu i stecenu trombofiliju dijagnostikovanu posle prelezane korone. Posle 6 meseci lecenja ne primam terapiju samo cardiopirin. Da li mogu da vadim zub umnjak. Hematolog mi je rekao da ukoliko neka intervencija traje duze od pola sata treba da uznem profilakticnu dozu fraksiparina

Zorica Cvejic - 21. 11. 2022.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Zorica Cvejic,

za navedenu intervenciju neophodna je saglasnost nadležnog hematologa uz eventualnu prethodnu pripremu.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 30145 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
30145
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata