Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Meni je izvadjen zivac u dojnjoj 8 i doktro mi ljeci zub. Medjutim juce prilikom ciscenja kanala jedan me kanal bolio. I danas me boli dosta ne kuca. Samo imam osjecaj da me taj kanal uzasno boli. Savjet molim vas bila bi jako zahvalna jer mi bas ni tablete ne pomazu

Melisa - 14. 10. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić specijalista parodontologije i oralne medicine

Poštovana Melisa,

ukoliko analgetici (tablete protiv bolova) ne pomažu, potrebno je da u što kraćem roku posetite Vašeg stomatologa kako bi se kanali korena zuba dodatno tretirali, i po potrebi promenio medikament koji je aplikovan u zub, na taj način i tegobe će prestati.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata