Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Muharem Marković, 18 godina, želio bih da vas pitam, imam problem, imam bol u desnoj i lijevoj strani donje vilice i zujanje u desnom uhu bio sam kod ljekara rekao mi je da mi raste treći umnjak koji je već delimično izrastao i on(zub) navodno i dalje raste a na drugoj strani sam ostao bez prvog umnjaka, što znači da imam samo drugi umnjak,takodje imam bol glave i dosta mi je otežano otvaranje usta zbog navedenog bola u desnoj i lijevoj strani vilice i otok desnog krajnika, zanima me jel stvarno do rasta zuba ili je neka druga stvar u pitanju, unaprijed hvala.

Muharem - 13. 10. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić specijalista parodontologije i oralne medicine

Poštovani Muharem,

tegobe koje navodite mogu biti prouzrokovane umnjacima. Savetujemo da uradite OPT snimak (veliki snimak zuba obe vilice) i zakažete pregled kod specijaliste oralne hirurgije kako bi se utvrdila tačna dijagnoza i pružila adekvatna terapija. Ukoliko hirurg pregledom i analizom snimka utvrdi da bol nije porekla zuba on će Vas uputiti nadležnom specijalisti.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata