Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, imala sam operaciju impaktiranih umnjaka u gornjoj i donjoj vilici istovremeno pre 8 dana, izvađeni su mi konci i spao je otok ali mi je podvilična žlezda sve vreme uvećana i na donjoj vilici sa spoljne strane mogu da napipam neku lopticu koja je pomalo bolna na dodir. Da li je to uobocajeno ili se javio neki problem? (Ispila sam amoksicilin 6 dana nakon operacije) Hvala

Ena - 04. 03. 2022.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovana Ena, 

savetujemo da odete na kontrolni pregled kod Vašeg oralnog hirurga kako bi se prekontrolisalo zarastanje rane i utvrdilo o čemu je tačno reč.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29758 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29758
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata