Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, imam baš jaku bol u gornjoj levoj jedinici, pulsirajući je i konstantan. Počeo je da me boli odjednok, pre dva dana, kao da se malo potisnuo napred, ne znam kako bih objasnila. Hvala unapred na odgovoru.

Aleksandra - 14. 10. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić specijalista parodontologije i oralne medicine

Poštovana Aleksandra,

bol je najverovatnije prouzrokovan oboljenjem zubne pulpe ("živca"), uz mogućnost širenja infekcije u tkivo oko vrha korena zuba (odatle je i moguć osećaj da se zub pomerio). Takođe, parodontalni apsces (otok od parodontalnog džepa) može izazvati tegobe koje navodite, i u tom slučaju mora biti uočljiv otok oko zuba.

Savetujemo da uradite RTG snimak problematičnog zuba i zakažete pregled kod stomatologa kako bi Vam se pružila potrebna terapija i otklonile tegobe.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata